Over ons

Welkom op deze website van Springlet Beauty Massage.

We hebben verschillende heerlijke massage waarbij u kunt ontspannen. Hierbij kunt u denken aan een relax massage, deep tissue massage of een feet massage.

Steeds meer mensen ontdekken de heilzame werking die een massage u kan bieden. Een massage ontspant uw spieren, verbeterd uw bloedcirculatie en bevorderd de doorstroming van energie in uw lichaam waardoor u meer calorieën verbrand.

Door onze massage’s zult u zich weer ontspannen voelen en zeker als u last hebt van stijfheid, stress of vermoeidheid van uw dagelijkse werkzaamheden, na een massage van ons kunt u er weer tegen aan.

Met onze ontspanningsmassage worden de mooiste en fijnste technieken uit de rijke massagetradities van China op een intuïtieve wijze toegepast om jouw lichaam zo diep mogelijk te laten ontspannen.

Tijdens de massage lig je op een comfortabele massagetafel met neuskussen en door het gebruik van badstof handdoeken hou je tijdens de gehele massage een veilig en geborgen gevoel.
Je lichaam wordt van top tot teen gemasseerd. Wij werken met heerlijke, voor alle huidtypen geschikte oliën, eventueel aan gevuld met enkele druppels lavendel-aroma voor een extra ontspanning.
 
We zien u graag in ons salon voor een relax massage. Graag tot ziens en een zeer warm welkom.

Copyright © 2023 Springlet Beauty Massage Made by Tangbo